Greek English German Italian Lithuanian Romanian Russian Ukrainian

 

ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ Α.Ε.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

 

Η εταιρία μας "ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ Α.Ε." ιδρύθηκε το 1995 και εδρεύει στο Άργος. Είναι μία από τις σημαντικότερες εξαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ασχολείται με την επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση προϊόντων της ελιάς,λαχανικών τουρσί και ελαιολάδου.

Παράγει και συσκευάζει όλων των ειδών τις ελιές (Καλαμών, Αγρινίου, Αμφίσσης, Χαλκιδικής, Θρούμπες, εκπυρηνωμένες, ροδέλες και γεμιστές).

f_170_140_16777215_00_images_Banner_Prosopsi21.jpg

 

Η εταιρία “MYKHNAΪΚΗ Κ.ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  Α.Β.Ε.Ε.”  ιδρύθηκε το 1995, ύστερα από μετατροπή ομόρρυθμης εταιρείας η οποία δραστηριοποιούνταν στο ίδιο αντικείμενο από το 1960. Η Μυκηναϊκή Α.Ε. και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων εδώ και πάνω από 45 χρόνια.

Η εταιρία μας ασχολείται με την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Δραστηριοποιείται στην αγορά, κυρίως στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας βιολογικής ελιάς και βιολογικού ελαιολάδου. Κύριος στόχος μας είναι η εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων για αυτό και συνεργαζόμαστε μόνο με πλήρως πιστοποιημένους παραγωγούς και ομάδες βιοκαλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ποιότητα και έτσι επιτυγχάνουμε την συνεχή παρουσία μας στην αγορά

Ο πλούτος μας βρίσκεται στην πλούσια κληρονομιά, εμπειρία καθώς και στο πάθος να παράγουμε υψηλής ποιότητας ελιές και ελαιόλαδο. Στόχος μας είναι η δημιουργία προϊόντων με ταυτότητα που παρουσιάζουν τον πλούτο της μεσογειακής βιολογικής διατροφής. Η αγάπη μας για την ελιά και το ελαιόλαδο, και η δέσμευση μας να ακολουθούμε τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας θέτουν υψηλές απαιτήσεις τόσο σε εμάς όσο και στο προσωπικό μας. Σαν αποτέλεσμα αυτού, επενδύσαμε σε κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και σε διαχειριστικά συστήματα με σκοπό να πληρούμε με απόλυτη επιτυχία τις πιο απαιτητικές αγορές προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες. Η συσκευασία των προϊόντων μας γίνεται πάντα με απόλυτο κριτήριο την διατήρηση της αυθεντικότητας και της φυσικότητας, αλλα και σεβασμό στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής.

 

Τα προϊόντα μας πιστοποιούνται και ελέγχονται από το Γεωτεχνικό Εργαστήρι Α.Ε.

 

 

 Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Αργος του Νομού Αργολίδος. Διαθέτουμε ιδιόκτητους χώρους 4 στρεμμάτων και εσωτερική κάλυψη 800 τ.μ. με μεταποιητικές μονάδες συσκευαστήριο, ψυγείο, αποθήκες καθώς και όλα τα απαραίτητα μεταφορικά μέσα για την κάλυψη των αναγκών.

 

Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται την μέγιστη ποιότητα!

Ιστορικό

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος του Σταύρου, έχοντας ως όραμα την καθιέρωση, στην εγχώρια αγορά, της ελιάς και των παραγώγων της προχώρησε στην ίδρυση το 1960 παραδοσιακής βιοτεχνίας ελαιών, οικογενειακής μορφής με την επωνυμία «Κων/νος Κωτσόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» Εν συνεχεία η εταιρία αρχίζει να διαγράφει μια ανοδική πορεία στον χώρο και συγκεκριμένα αρχίζει να τροφοδοτεί μεγάλες αλυσίδες Super Market στην εγχώρια και διεθνή αγορά με νέα είδη ελαιών.

 

Λόγο της αυξημένης δραστηριότητας της και προς κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών της επιχείρησης κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για περεταίρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της τελευταίας. Έτσι συστάθηκε  το 1995 η Ανώνυμη Βιομηχανική Εξαγωγική Εταιρία με δ.τ. «ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ Α.Ε.» και μετοχικό κεφάλαιο 100.000.000 δρχ.

 

Το 2002 οι ανησυχίες και το ενδιαφέρον της εταιρίας προς διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών καθώς και της προώθησης των βιολογικών προϊόντων η εταιρία επεκτείνεται και στα βιολογικά προϊόντα: Πορτοκάλια, Λεμόνια, Βερίκοκα , Βρώσιμες Ελιές, Ελαιόλαδο, Πάστα Ελιάς,  Αμπελόφυλλα.

 

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διασφαλίζονται με πιστοποιητικά από το Γεωτεχνικό Εργαστήριο Α.Ε.  και του συνεχείς έλεγχους του.

 

Το 2008 η εταιρία προς διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών αποφάσισε την δημιουργία ιστιοτόπου, ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω του οποίου επιτρέπεται η εύκολη πρόσβαση, προβολή και αγορά των διαφόρων προϊόντων μας. Τέλος ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τρέχουσες καινοτομίες της εταιρίας όσο αναφορά τα προϊόντα της.

MYKΗΝΑΪΚΗ Κ.ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΑΚΟΒΑ-ΑΡΓΟΥΣ, 21200 ΑΡΓΟΣ

Τηλ: +30 2751024265, +30 2751022009

Fax: +30 2751022009

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Edimon.jpg
greekgold.jpg

Social Media

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %